محل تبلیغات شما

به نام خدا

پس از عرض سلام و احوال پرسی امیدوارم که احوال همگی خوب باشد اگر از احوالات من خواسته باشید بحمدالله خوب هستم. و ملالی نیست بجز دوری شما که امیدوارم دیدارها بزودی تازه گردد. و غم دوری از میان برود/. باری از خودم برایتان بگویم تقسیم مادر عین خوشی انجام شد و تنها یک نفراز بچه های لویزان در حال حاضر با من است و بقیه دوستانم به جاهای دیگر تقسیم شدند. و در اول برای من بسیار مشکل بود ولی دیری نگذشت که فهمیدم به گدر۱۴۰-گروهان ارکان دسته ی مینی کاتیوشا افتاده ایم و یکی از مشخصاتی که این دسته دارد این است که ۳ کیلومتر با خط مقدم جبهه فاصله دارد و در ضمن همسنگران که همگی سربازان قدیمی هستند در مدت کمی با رفتار خوبشان جای دوستان قدیمی را برای من پر کردند و در اینجا به ما خوش میگذرد و وضع خورد و خوراک اینجا نیز خوب است و بر عکس پادگان امروز تا ساعت ۱۰ صبح خوابیدیم و چطوری بگم اینجا به تنها چیزی که شبیه نیست همان جبهه است و بهتر بگویم بخور وبخواب، راستی در اینجا ۳نفر هم بچه تهران هست که همگی خوب هستند و خلاصه من در اینجا خوش هستم و از شما میخواهم که برای من نگران نباشید و فکرهای عجیب و غریب هم در مورد من نکنید در مرحله اول حمله ی والفجر گردان ما شرکت نداشت و اینجور هم که بچه هامیگویند گردان ما میخواد به عقب تر برود، پس خیالتان از هر لحاظ جمع باشد به امید خدا در اولین فرصت به خانه می آیم. از راه دور همه ی شما را می بوسم و امیدوارم که سلامت باشید خدمت آبجی و حسن آقا وعلی و مهدی سلام برسانید. خدمت خاله ها و دایی ها و عموها و عمه ها مادر و آقاجان سلام برسانید. راستی بچه های اینجا میگویند برای مرخصی راه دور احتیاج به خریدن بلیط قطار نیست و راه آهن مجاناً بلیط رفت و برگشت را در اختیار ما میگذارد . تا هزینه ای متوجه سربازان نباشد. از بابا می خواهم که همیشه ورزش کند، به مامان هم سفارشهای لازم را کرده ام و امیدوارم که اعظم هم درسهایش را بخواند تا قبول شود. دیگرا مزاحم نمیشوم و همه ی شما را به خدای بزرگ می سپارم و از شما می خواهم که برایم نامه بنویسید منتظر نامهایتان هستم آدرس ماهم این است

دهلران- صندوق پستی /۲۰۰۰ فرعی ۴ گد۱۴۰ گروهان ارکان دسته مینی کاتیوشا

با تقدیم و احترامات علی

دوربینی که خاطره ساز شد

نامه شهید سیدعلی موسویان

نامه همرزمان و همسنگران بعد از شهادت

هم ,ی ,امیدوارم ,بچه ,راه ,دسته ,در اینجا ,و در ,برای من ,امیدوارم که ,است و

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

وبلاگ دکتر بابک کرمی دانشکده کشاورزی کرج (آزاد) علمی کمان سنتی کشور پرستاری از کودک|پرستار سالمند|پرستاری